В УКРАЇНІ МАЄ БУТИ ЗАБЕЗПЕЧЕНЕ ПРЯМЕ НАРОДОВЛАДДЯ

м. Дрогобич Євромайдан, віче 11 грудня 2013 року, 10 год.

Резолюція

Цієї ночі «Беркут» та внутрішні війська, виконуючи злочинний наказ влади з кийками та сльозогінним газом спробували розігнати мирне зібрання громадян Євромайдану в Києві. Ще ввечері В.Янукович обіцяв представникам опозиції, високоповажним представникам іноземних держав про можливе врегулювання проблеми шляхом переговорів. Вночі Президент і його силові структури виступили проти власного народу чим визнали свою не легітимність та незаконність.
Ми, дрогобицька громада, на керуючись Статті 5 Конституції України, яка говорить що єдиним джерелом влади в Україні є народ та він же здійснює владу безпосередньо або через органи державної та самоврядної влади, вважаємо ,що Президент та Верховна Рада діючи проти власного народу вишли за межі Основного Закону нашої держави.
Закликаємо Комітет національного спротиву України взяти всю повноту влади у свої руки до моменту виборів Президента України та Верховної ради.
Звертаємось до всіх органів місцевого самоврядування в Україні підтримати нашу вимогу і спільно з Комітетами національного спротиву забезпечити пряме народовладдя у відповідності до Конституції України.
Прийнято одноголосно на віче в Дрогобичі 11 грудня 2013 року.